Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2006, 11:42 PM
EdWood5150 EdWood5150 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Default Driver install error

G'day,

Whenever i load Pro Tools a message appears 'Pro Tools has detected a driver install problem and may be slow to begin recording'. Upon clicking OK Pro Tools works normally without any dramas. How do i fix this error and is it an issue??

Cheers

Paul
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2006, 10:09 PM
somberberry somberberry is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default Re: Driver install error

I'm new to Pro Tools and upon installing my 002 rack I've experienced the same "problem." I have noticed a lower track count/plug-in speed than I would have hoped, but I haven't run Pro Tools before, so I'm unsure if this is due to the issue in question or is simply as fast as Pro Tools will run on my computer. Can anyone with more experience comment on whether we should pursue a resolution to this "problem"?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2007, 03:41 PM
Jack Rabbit Jack Rabbit is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 150
Default Re: Driver install error

Just upgraded to 7.3.1 from 6.4.something, and I got this error. Followed the instructions (sort of) given here and everything seems fine now.
__________________
Rabbit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 driver for co install markabaus macOS 2 06-28-2013 09:39 AM
Pro Tools has Detected a driver install error kreed13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-19-2007 03:53 PM
Driver Install Error After Upgrade to 7.3 tikboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-09-2007 10:42 AM
Mbox probs PT7 encountered a driver install error Doogz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-19-2006 02:30 AM
Error during driver install DALWDM.SYS BlueScreens Sanoja 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-31-2005 11:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com