Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2011, 05:56 PM
romromulus romromulus is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Default Protools LE 8 not working with new iMac

Hello

A couple of days ago I purchased a brand new iMac from future shop with OS X 10.6.8 installed. I own a copy of ProTools LE 8 (it is an update from 7 if that means anything), and I own a 003 rack. Tried setting it all up, ProTools appears to install fine and the iMac detects the 003. I have no plugins installed other than the ones included on the disk. Where it quits is right after I choose a session or create a new session- "ProTools has quit unexpectedly". I have tried installing a few updates but nothing seems to be helping.

Ive read that OS X Lion isnt compatible with Protools 9.0.4 or earlier, is this still true? If so, would upgrading to the latest version of 9 fix this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2011, 07:07 PM
Bob L's Avatar
Bob L Bob L is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Denver, CO
Posts: 567
Default Re: Protools LE 8 not working with new iMac

PT 8.0.5 for OSX 10.6.8. Free since you have PT8 already. Or upgrade to PT9 .

Bob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard shortcuts not working with new iMac Undertones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 06-16-2015 02:34 PM
Protool 10.3.3 Profire2626 not working with New IMac OSX 10.8.2 - please help dat465 macOS 2 02-03-2013 04:41 PM
Tranferring Protools 10 from old iMac to new IMac JuergenTilak Pro Tools 10 3 07-31-2012 08:48 AM
iMac 2.8, Sys 10.5.5, LE 7.4.2 NOT WORKING David Copp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-07-2008 07:15 AM
Music toolkit not working with 1.8 Intel imac Moodyscorpio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-26-2006 02:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com