Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2008, 03:30 PM
paw1 paw1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Default Problems 1394 light on Diggi 002r

.. i switched on my Digi 002 rack today and it's stopped working. Basically the 1394 light doesn't come on and the normal clicking noise doesn't happen either, (if it does then it's random.) This problems means that i can't use software cause it says please connect Digi rack (or something similar)

I'd appreciate if anyone knows what the problem is and how to solve it?

Thanks

P.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2008, 04:28 PM
TsonicTsunami TsonicTsunami is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 22
Default Re: Problems 1394 light on Diggi 002r

I have a 002 control surface that had an issue with the power harness. I don't know if it pertains to the 002 rack as well. Do a search on the DUC for " power harness " . Digi sent me a free replacement but like I said I don't know if it pertains to the 002 rack... good luck with it .


I've spent a considerable amount on the General Troubleshooting page located in the sticky area. At the bottom of the page is an alert for 002/ 002 racks and describes what you are experiencing
__________________
MacBook 2 GHz Intel Core Duo
2 GB SDRAM
OS 10.4.10
PTLE 7.3.1
Digi 002
Triton Extreme 88
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 rack is not connecting. Blinking green light. no HOST 1394 light. ccgascity1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-14-2011 01:41 PM
blinking 1394 light on 002r Punch Drunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-16-2010 02:13 AM
002R - Flashing 1394 light and DAE 727 errors nursers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-19-2009 09:18 AM
Dead 002r? 1394 light not comming on. Spyrojoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-16-2007 04:12 PM
is your 002r 1394 Light Blinking? Read this... gibson_sg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-20-2005 10:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com