Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-16-2007, 03:36 PM
Spyrojoe Spyrojoe is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default Dead 002r? 1394 light not comming on.

Hey guys. I have been running Pro Tools on a Windows PC, but recently change my setup. I'm now running a 15 inch Powerbook G4, 1.25Ghz, 1.25G of ram, Tiger 10.4.8 and Pro Tools 6.7. I've installed Pro Tools, but when I try to launch, I get the "Digidesign hardware is in use by another application" error. The 002 is on. I have the sample rate and mute lights. There are no other applications running, and apparently the machine doesn't even see the 002 because it's not listed in system preferences or audio/midi setup.

The firewire on the laptop is good. I tested it with an external hd and it mounted and I also verified the cable I'm using. Are my FW ports on my 002 fried? I've always been carefull to make sure that everything is off before I go plugging and unplugging things.

Thanks guys.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2007, 04:12 PM
Shawn Simpson Shawn Simpson is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Olathe, KS
Posts: 1,948
Default Re: Dead 002r? 1394 light not comming on.

You're running an incompatible version of Pro Tools for the OS. You need to be running a minimum of 6.9.2 with OS 10.4 (Tiger).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 rack is not connecting. Blinking green light. no HOST 1394 light. ccgascity1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-14-2011 01:41 PM
blinking 1394 light on 002r Punch Drunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-16-2010 02:13 AM
002R - Flashing 1394 light and DAE 727 errors nursers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-19-2009 09:18 AM
Problems 1394 light on Diggi 002r paw1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-02-2008 04:28 PM
is your 002r 1394 Light Blinking? Read this... gibson_sg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-20-2005 10:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com