Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2011, 04:39 PM
vin7 vin7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 104
Default pro tools HD10 SOFTWARE

hi guys.
is it possible to run pt hd10 with a 003 rack+?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2011, 04:41 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,805
Default Re: pro tools HD10 SOFTWARE

Nope

But if you have an hd 10 license then you would have the 10 with the cptk which would give you most of the hd software features
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 9900k
Win 10
Reply With Quote
  #3  
Old 10-22-2011, 04:54 PM
vin7 vin7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 104
Default Re: pro tools HD10 SOFTWARE

right thanks for the info mate
Reply With Quote
  #4  
Old 10-22-2011, 05:23 PM
kazuomik kazuomik is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Francisco, CA, USA
Posts: 139
Default Re: pro tools HD10 SOFTWARE

Quote:
Originally Posted by vin7 View Post
hi guys.
is it possible to run pt hd10 with a 003 rack+?
According to the Pro Tools Software Comparison:
http://www.avid.com/US/products/fami...s/Pro-Tools-HD
I think Pro Tools HD 10 Software should support 003 Rack+ as well as other non-HD interface like Pro Tools HD 9.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Pro Tools HD10 Great Divide Studios Buy & Sell 4 01-20-2013 08:36 PM
Pro Tools HD10 Question USB MIC? Dre2104 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 5 01-03-2013 06:59 AM
Upgrading from Pro Tools 8 to HD10 tip. SilkBasilar Pro Tools 10 2 07-10-2012 08:47 AM
Hardware exchange hd to HDX with HD10 software . DID I LOSE HD9 or no phatbeatstudio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 5 06-10-2012 01:46 PM
Im a Pro Toolshd 9 pci-x user, worth to update to hd10 software? rabben82 Windows 1 10-27-2011 04:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com