Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-01-2020, 11:33 PM
mrtomcat mrtomcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Canoga Park
Posts: 244
Default Pro Tools stuck when loading

Something strange has happened, a few days ago everything worked fine and I have not installed anything new since.
Today when I tried to launch Pro Tools it got stuck on the splash screen while loading my UAD plugins, no errors, just stuck. After several restarts, Force Closes and finally uninstalling UAD and then re-installing, I finally trashed the Plugin Preferences and it went past the UAD's but then got stuck on my Waves plugins. When I tried to launch Waves Central this got stuck as well...again no error just hangs. I then completely removed Waves from my machine and Pro Tools launched again but now I am without Waves plugins.
I already opened a support ticket with Waves but since this started with other plugins and is directly related to PT, I was hoping someone here has an answer on what is causing this and how to fix it...
I am on a Mac Mini (late 1028) MacOs 10.15.3, PT 2019.12
Did Apple secretly push some kind of security patch out that is now blocking my plugins?

Any ideas?
__________________
PT Ultimate 2021.10
Nuendo 10.3
Wavelab Pro 11
UAD Satellite Octo Thunderbolt, UAD Quad Pcie
Apollo Twin Duo,
HDX Card,
2x Avid I/O Analog 16/16,
4x Artist Mix, Avid Dock, PT Control,
2019 Mac Pro 12 core, 48 gig Ram, running Big Sur,
lots of outboard gear
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stuck on "Pro Tools Loading" Hookstarz Pro Tools M-Powered (Win) 2 03-08-2010 10:44 AM
Stuck loading LE8? Stixxs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-25-2010 08:46 PM
When loading PT 7.4.2 gets stuck on 'DigiRewire'...please help!! larsizzle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-29-2008 04:09 PM
002 STUCK IN VALIDATING AND LOADING SCREEN (BANGAH) 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 07-23-2003 10:50 AM
Protools 5.1 LE freezes when loading (DAE is stuck?) blazer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-28-2002 12:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com