Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-20-2013, 05:13 PM
colourednoise colourednoise is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: United Kingdom
Posts: 59
Default "pro tools hardware is either not installed or used by another program"

Just started receiving this on PT start up:



My hardware is a 002 Digidesign control surface, however even without of the 002 switched on & unplugged; I still get the same results.

Any ideas?
__________________
Mac: Mavericks, rMBP 15" Late 2013, i7 2.6GHz, 16GB DDR3 mem. PC: W7 Ultimate 64 bit, Intel Core i7-2700K 4.80GHz Processor Count: 8, ASUSTeK P8H77-V, 16GB Vengeance DDR3 mem, x2 XFX Radeon HD 7870 2GB DDR5, x1 Samsung SSD 830 Pro 256GB - x3 Samsung 7,200 1TB HDD's - T.C. Electronic Triple C, Presonus Studio Channel, Behringer T1953 mod, Neumann TLM 103 MT, Beyerdynamic MC840, Tascam M-164UF, Digi 002 C Surface, Asus Essence ST - PT 10, Waves 9, Serato Pitch 'n Time, Speakerphone, FR D2 & D3
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Pro Tools hardware is either not installed or used by another program." Crocklip Pro Tools 10 6 12-18-2014 01:21 PM
"pro tools hardware is not installed or is in use by another program error" beatingunicely Pro Tools 11 0 01-17-2014 09:14 AM
Protools 10:"ProTools Hardware is either not installed or in use by another program" danielme Windows 0 04-19-2012 10:05 PM
HELP: "Pro Tools hardware is either not installed or used by another program" defmuse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-16-2010 12:59 AM
Digi 003 "Pro tools hardware is not installed or is being used by another program" tryn2chanjdgame 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-20-2009 03:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com