Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2006, 12:09 PM
KnoWhere Productions KnoWhere Productions is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ohio
Posts: 16
Default Back to PTLE 6.9.2

so i've posted on a few different discussions here, i've emailed tech support, and only got the standard answer of the trouble shooting. i am currently on 6.9.2, i upgrade to 7.0 and then 7.1 and each time i would open a session fro 6.9.2, wouldn't change a thing and i couldn't run the same session, i got cpu spikes all day long i couldn't get through a single song without cpu errors

so i'm still workin in 6.9.2 just so i can get work done, but as one could think i would like to be able to use the software i paid for, i've been watching this board, i have done every bit of troubleshooting countless times, all i want is a straight answer, i 've seen plenty of other people on here with the same issue. when are you going to address this problem, no-one at digi even seems to acknowledge this situation

all i want to hear is hey, we are working on it, let me help you, or the new relase on this date will fix that. not complete the troubleshooting
__________________
PowerBook G4 1.5Ghz, 1.25G RAM, 160G Lacie Firewire, OS 10.4.5, PTLE 6.9.2 Mbox
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTle Reinstall-how far back? lovehodge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-02-2010 09:45 AM
Is there a talk back feature on the PTLE 002, If not? TheStriker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-23-2008 12:09 PM
PTLE takes 20+ tries to play back.. DigiDudeski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 06-02-2006 02:40 PM
RE: Getting Back in...PTLE vs. Logic August Heat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 21 03-03-2005 12:55 AM
Back & forth between a G4 Desktop & a TiBook with PTLE diggitydown 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-31-2002 09:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com