Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-18-2012, 11:56 AM
floodstage floodstage is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Indianapolis
Posts: 1
Default Re: How do I get rid of "Missing Files" message when PT loads?

Thank you for this thread! I'm new to PT and searched and searched.
All the links were on how to relink files, not how to ignore/make the relink message go away.

I'm sharing a session on dropbox w/a friend and wanted to make it as simple as possible, so I consolidated all the tracks. Then I deleted the unused audio files in Windows Explorer. Then, every time I opened the session, I got that "re-link files" script and couldn't get rid of it!

After opening up the regions list (which I hadn't seen before - I'm new to PT) selecting and deleting all the unused regions, and Boom! the message is now gone when I open the session! Thanks!
Reply With Quote
  #12  
Old 06-13-2021, 09:11 PM
ReynaldoPena ReynaldoPena is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: New York
Posts: 142
Default Re: How do I get rid of "Missing Files" message when PT loads?

Quote:
Originally Posted by Keybeeetsss View Post
Go into the regions list view(the 1 on the right of the edit window) Look thru the files until u see ones that are sorta italicized for lack of a better description... click on all of them(if its ur 1st time doin it u may wanna write down the missing files to make sure u dont grab the wrong things) anywayz, get all those files highlighted, go up to the dropdown menu in the same window, go to select, choose clear unused regions, & then when the popup ask to remove or delete, hold alt+click on delete & that'll do it...
You my friend, are amazing.

Thanks
__________________
Take care brush your hair,

Rey

Linktree
https://linktr.ee/ReyWorldHD

iMac (Retina 5K. 27-Inch, 2020)
Processor 3.6 GHz 10-Core Intel Core i9
3.6 GHz Dual-Intel Core i7
16GB ram
AMD Radeon Pro 5700 8GB
Pro Tools 2021.3.1
Shure SM7B Mic
Pro Tools | Carbon
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools sudden "missing iLok" message when connected external USB devices. mgoorevich macOS 5 01-04-2012 02:13 PM
Getting regular "missing Ilok" message after upgrading to V9 SD2 macOS 5 01-26-2011 12:46 PM
PT 8.1 audio "hits" or "pops" when i open files from PT7... djoeyd77 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-31-2009 03:59 AM
"Missing Files" - Another Feature Request Bignjhammer Post - Surround - Video 8 02-26-2009 01:17 PM
Structure - what does "Monolithic" mean as it pertains to "part" files? Jared_TL Virtual Instruments 2 12-07-2008 03:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com