Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S4/S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2016, 09:15 AM
amolin amolin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Denmark
Posts: 193
Default Show and hide Inactive tracks dont work

On the softkeys "Show/Hide" page, the "show inactive" and "hide inactive" commands dont work...
If I press Show Inactive all tracks in my session is hidden, and yes, I have a lot of inactive tracks. With all tracks visible the Hide Inactive command does nothing.

PT 12.4 and S6 2.11.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2016, 12:40 AM
laki laki is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 512
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

I can confirm this on the D-Control as well.


Sent from my iPad using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 05-24-2016, 06:44 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,796
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

I'll take a look at it.


Jeff


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2016, 10:27 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,796
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

This is working fine here on v2.2. This function only shows the inactive tracks so it would hide other tracks. Is that what is happening on 2.1.1?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2016, 10:41 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,796
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

We need to add Show functions on S6. All of the current Show's appear to invoke Show Only.


Jeff


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #6  
Old 05-27-2016, 02:04 AM
amolin amolin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Denmark
Posts: 193
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

Quote:
Originally Posted by creativecontrol View Post
This is working fine here on v2.2. This function only shows the inactive tracks so it would hide other tracks. Is that what is happening on 2.1.1?


Sent from my iPhone using Tapatalk
It hides all tracks (shows nothing)
And the Hide Inactive does nothing.

The same commands used in Pro Tools from the tracklist works fine.

Last edited by amolin; 05-27-2016 at 02:51 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-06-2016, 09:07 AM
Thousand Words Thousand Words is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Vancouver
Posts: 4
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

Has there been any progress on this?
A definite 12.4 issue, as I had no issues at 12.2, and use this on my D-Control continuously while mixing.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-06-2016, 09:45 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,796
Default Re: Show and hide Inactive tracks dont work

Confirmed broken in 12.4. This is working correctly here on betas of 12.5.1 and S6 2.2.


Jeff


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hide / Show Tracks SL1 Post - Surround - Video 3 07-14-2016 02:58 PM
Show/Hide Tracks blastula Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 05-30-2010 02:14 PM
Hide inactive tracks... Derekten 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-30-2008 02:10 PM
Hide and Show tracks bug Ray Lyon Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-13-2005 07:08 AM
Show hide Tracks ZEUSS Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-03-2004 09:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com