Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Le Forum en Français

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-26-2021, 09:21 AM
Marco06 Marco06 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2021
Location: Nice-France
Posts: 3
Default Probleme parametrage

Bonjour,
J ai un problème de parametrage entre mon M-TRACK DUO et Pro Tools First.
Mon micro ne fonctionne pas.
Le son passe bien, ainsi que la création des pistes
mais aucun enregistrement du micro.
Je viens d'acheter le matériel, et nul en anglais.
Merci de votre aide
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re-problème activation julientanneau Le Forum en Français 6 04-21-2017 07:22 AM
Probleme démarrage... Vincespector Le Forum en Français 1 10-20-2014 12:46 PM
Probleme: Cpu et aae-9173 dahir Le Forum en Français 5 10-15-2014 07:52 AM
PT probleme Shevanelflip Pro Tools 10 3 03-07-2012 07:59 AM
S.O.S freezing probleme davidS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-02-2000 11:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com