Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2021, 05:12 AM
tompuce84 tompuce84 is offline
Member
 
Join Date: May 2021
Location: Paris
Posts: 2
Default FS: Pro Tools 10 + iLok

Hi everyone,


I have this old licence for protools 10 that I have been using since forever. I recently became a father and soon to be newly wed, but these time of crisis did NOT flush me with cash so I'm selling my old PT 10 and the iLok that activates it.


I can provide you with any info you want and I'm open concerning the price of the licence.


peace
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2021, 11:36 PM
Grytty5 Grytty5 is offline
Member
 
Join Date: May 2021
Location: Sydney, Australia
Posts: 4
Default Re: FS: Pro Tools 10 + iLok

Hi,

Just double checking it's PT 10 and not PT 10 HD... right?

Thanks.

Cheers, Gordon.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-01-2021, 03:24 AM
tompuce84 tompuce84 is offline
Member
 
Join Date: May 2021
Location: Paris
Posts: 2
Default Re: FS: Pro Tools 10 + iLok

Hi there,


Yes it's PT 10, not 10 HD. I'm currently open to any offer.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools says linked with iLok account, but iLok doesn't have my Licence! HELP! nathanhyatt956 Licensing & Accounts 0 05-13-2017 11:51 AM
FS: Pro tools HD9 transferable to Ilok account €250 (paypal and ilok fees included) Mikek33 Buy & Sell 1 12-02-2014 04:39 AM
error: missing ilok authorization for pro tools... please insert the necessary ilok. Witold.B Pro Tools Express on Mac OS X 1 04-21-2014 03:59 AM
error: missing ilok authorization for pro tools 9. please insert the necessary ilok.. weakluv Windows 2 07-07-2011 05:47 PM
ilok detected on ilok.com but not with pro-tools software emergems Pro Tools M-Powered (Win) 5 12-27-2010 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com