Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2015, 01:55 PM
strikingtwice strikingtwice is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sicklerville
Posts: 2
Default OMF And re-linking [SOLVED] couldn't find an exact previous thread

Hi everyone, new here, new to PT coming from many other daws for a while though.

I open an omf. I see all the clips, but nothing is linking. Fair enough. I go ot the missing link area, and select the folder i want to pull from. Click a file, find all candidates, it works. I can't select multiple and have it find though. I did a Find Links and it wasn't working. I tried to adjust the parameters and it wasn't working for me either. I've been individually clicking each one and linking it manually. There has to be a better way. I'm less than half through my hundreds of files!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2015, 02:06 PM
strikingtwice strikingtwice is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sicklerville
Posts: 2
Default Re: OMF And re-linking, couldn't find an exact previous thread

Got it!

Seems i just needed to hit on the right parameter combination and it worked.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Latency problem (couldn't find the fix on DUC) Dr Fred 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 02-01-2010 10:26 PM
Can't find how to install PT8 instruments on previous versios thread Oroz Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-10-2009 09:55 AM
Couldn't find plug-in turlis Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-16-2008 05:11 PM
I searched but couldn't find the answer - pls help rastus226 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-19-2004 06:56 AM
How do I find exact latency? Last Legend Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-08-2002 07:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com