Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2021, 06:45 AM
faiz_sagor faiz_sagor is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: 833/24/A Khilgaon Chowrasta, 5th Floor South side
Posts: 2
Default Venue 3.0 iso needed

Dear members,

I am from Dhaka, Bangladesh. I have a AVID venue SC48 with Remote stage box. Unfortunately the HDD is completely dead, and I lost the restore CD. Is there anyone who can help me with the iso image of the restoration CD?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2021, 08:56 AM
Valentyn Valentyn is offline
Avid
 
Join Date: Oct 2013
Location: Earth
Posts: 280
Default Re: Venue 3.0 iso needed

Quote:
Originally Posted by faiz_sagor View Post
Dear members,

I am from Dhaka, Bangladesh. I have a AVID venue SC48 with Remote stage box. Unfortunately the HDD is completely dead, and I lost the restore CD. Is there anyone who can help me with the iso image of the restoration CD?
You need to contact Avid support - they should provide you with an image for your system.

P.S. The latest software for your console is 3.1.1.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2022, 10:08 PM
timothytomon14 timothytomon14 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2022
Location: Philippines
Posts: 6
Default Re: Venue 3.0 iso needed

Quote:
Originally Posted by faiz_sagor View Post
Dear members,

I am from Dhaka, Bangladesh. I have a AVID venue SC48 with Remote stage box. Unfortunately the HDD is completely dead, and I lost the restore CD. Is there anyone who can help me with the iso image of the restoration CD?
Hello.. have you managed to restore your SC48? I think we're both experiencing the same problem.

Ours is that there's a certain dll file missing on our system32 which literally means that there's something wrong on our OS or our HDD.

Let me know what troubleshooting you've gone so far.

and if we can help each other.

Thank you.

Kind regards,
Timothy
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2022, 03:56 AM
Valentyn Valentyn is offline
Avid
 
Join Date: Oct 2013
Location: Earth
Posts: 280
Default Re: Venue 3.0 iso needed

Hi,

VENUE 3.0 restore was posted to FAQ: https://avid.secure.force.com/pkb/ar...faq/VENUE-FAQs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting development for Venue - What is needed first? quintosardo VENUE Live Sound Systems 60 09-27-2016 02:30 PM
New webinar: Meet the VENUE SC48 Remote System, Stage 48, and VENUE 3 bobcats VENUE Live Sound Systems 2 03-24-2012 08:35 AM
Opening Venue.. use Venue? DublineProductions VENUE Live Sound Systems 24 07-13-2011 07:54 PM
Venue D Show vs Venue Profile dsmithbsaaudio@cox.net VENUE Live Sound Systems 14 07-06-2011 03:31 PM
VENUE D-Show 2.8 Standalone Software for VENUE SC48 Avid VENUE Live Sound Systems 0 05-13-2009 01:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com