Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2005, 06:24 AM
Darbilly Darbilly is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rio de Janeiro / Brazil
Posts: 77
Default Buses

I'm only getting 8 stereo buses. 1 to 16, mono. Is there a way to get more buses?
Sorry for my bad English...
Am I doing something wrong? How do I get more buses? Or that is the limit???
I have M-audio 24/96.
Thank you...
__________________
http://www.geraldodarbilly.com
Reply With Quote
  #2  
Old 09-19-2005, 06:49 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Buses

Currently, 16 busses (8 stereo) is the limit for the software. Currently...
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 09-19-2005, 02:42 PM
Darbilly Darbilly is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rio de Janeiro / Brazil
Posts: 77
Default Re: Buses

Thanks a lot!
__________________
http://www.geraldodarbilly.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VCA vs. Buses BrianJArmstrong Pro Tools 9 3 08-02-2011 04:42 PM
Buses in PT 9 Media Man Pro Tools 9 17 01-13-2011 01:05 PM
How many buses should I have in LE 8? Badertime@hotmail.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-25-2010 02:39 PM
More Buses on PT LE 7.4 ! Alkimera 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-05-2008 04:23 AM
What is buses? Gulliver Digidesign Hardware & Software 1 12-29-2000 01:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com