Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-09-2015, 03:30 AM
Billair's Avatar
Billair Billair is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Canada
Posts: 37
Default 11 buses suddenly white not yellow

running 11.3.1, this has been happening to me for a while now but i'm mixing and decide to send my drums say, to a reverb so i create a stereo aux, plugin a verb, send from drum aux to verb aux, the meter is pumping but the sound hasn't changed, input is going into my 140 (say) but it doesn't sound any diff. so i go look at the bus and bus 15-16 say, is white. so then i change it to the default reverb bus that is yellow and go back to it and it's white? am i missing something, is this something you guys have covered

btw, i'm running mac pro 3.03 12 core 48 g ram hd omni ... mavericks 9.5

i just went through hell and back trying to move to 11.3.2 but thats another story... any suggestions on the bus white ****e anyone?bus smaller.jpg
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buses in PT 9 Media Man Pro Tools 9 17 01-13-2011 01:05 PM
How many buses should I have in LE 8? Badertime@hotmail.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-25-2010 02:39 PM
New Strike Look: Yellow submarine, Yellow submarine.... pablotec Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-07-2008 06:23 PM
Buses Darbilly Pro Tools M-Powered (Win) 2 09-19-2005 02:42 PM
buses rageagainst Pro Tools TDM Systems (Win) 1 07-23-2005 12:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com