Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2021, 04:39 PM
ejinbc ejinbc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Canada
Posts: 99
Default Rolled back to 2020.12 from 2021.3

Yo

I did some testing because I noticed a bit more CPU usage when running VIs (Kontakt, Massive, Omni) with 2021.3. On my system (Win10, 8700K, MOTU 1248) I get smoother low latency VI performance with 2020.12. Some breakup and clicks/pops with sessions in 2021.3 than run smoothly in 2020.12.

Anyone else ?

YMMV

e
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2021, 05:12 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,313
Default Re: Rolled back to 2020.12 from 2021.3

Its working well here, but I don't have those specific VI plugins. If 2020.12 runs smoother for you, I would move back and hope to see some updates for those plugins soon
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2021, 05:40 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,577
Default Re: Rolled back to 2020.12 from 2021.3

Plugins need to be updated, this always comes a bit later than DAW update
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
12.8.1 too many errors - rolled back to 12.8 ronwasserman Pro Tools 12 13 10-10-2017 03:38 PM
Rolled back to... garderobamusic Pro Tools 12 0 06-17-2016 10:42 AM
Need some help, accidentally rolled back the Firmware waynejones253 Eleven Rack 14 01-01-2014 09:26 AM
Thank God for System Restore, Rolled back to 8.0.3 everything works again GuitarMessiah777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-10-2010 10:49 AM
Anyone rolled back from PT 7.0 ??? Doogz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-13-2005 06:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com