Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-14-2007, 11:04 AM
Calabama Calabama is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
Default Newbie awaiting new iMac -- with System 10.4.10!

Hi All,

I'm a brand-new Pro Tools customer (LE 7.3-whatever's newest with an 003 Rack) just started up on a later-model iMac on 10.4.9; worked fine -- but we just exchanged it for the new iMac, expected any day -- which runs 10.4.10, I just discovered, and CANNOT be downgraded.

I've read posts here that by running the combo update and installing a prebinding dmg app, 10.4.10 CAN work fine -- but I've also read some dire tales that scare me.

So I'd be much obliged to hear any info y'all could offer, especially any specific experience or advice about when and how to do that installing Pro Tools onto a new iMac right outa the box.

I'm trying to decide if I should cancel the new iMac order and pay $100 more to get a 20" older-model iMac just because it's running 10.4.9 -- but the new iMacs are much cheaper, look SO COOL and are apparently much better machines all around...

Any idea on when Digidesign will be compatible with 10.4.10 -- surely there must be a zillion new iMac customers gnashing their teeth over their Pro Tools, just like me.

Thanks very much for any guidance/opinions you may offer... I'm at sea here and appreciate it greatly.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2007, 12:58 PM
John Pisciotta John Pisciotta is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: Nashville TN
Posts: 126
Default Re: Newbie awaiting new iMac -- with System 10.4.10!

working great here. a little slow with VI's, but overall pretty solid.
j
__________________
John Pisciotta
www.ripcordentertainment.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-14-2007, 02:11 PM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: Newbie awaiting new iMac -- with System 10.4.10!

I wouldn't worry, as long as the OS is there first you shouldn't have a problem, it's when you update the OS over the existing PT version that things normally go pear.

Cheers
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #4  
Old 08-14-2007, 04:08 PM
WilliamDC WilliamDC is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: DC Metro
Posts: 297
Default Re: Newbie awaiting new iMac -- with System 10.4.10!

So far now problems with 10.4.10 with my new iMac.
__________________
William
002R - 2ghz Intel Core 2 duo Imac - 3GB of RAM
OSX 10.6.7 - PT LE 8.0.5
http://www.pureshift.com
http://www.bsodmusic.com
Reply With Quote
  #5  
Old 08-14-2007, 04:18 PM
douzanis douzanis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: memphis tennessee
Posts: 78
Default Re: Newbie awaiting new iMac -- with System 10.4.10!

No problems here either. You might want to install the combo that digidesign recomends, also be sure to get 2gb of ram on your new imac, it makes a HUGE difference in PT's. You don't want all those buffer errors that people continously post about.
Peace
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie help with system lock ups frodebass Windows 3 10-10-2012 07:21 PM
Newbie configuring new iMac and 003 jlong 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-28-2007 10:39 AM
newbie g5 imac/le/mbox 164 bit latency jam up marshallmelloman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-11-2004 12:28 AM
Newbie can't get system running. HELP! Cor Despota Digidesign Hardware & Software 3 03-12-2002 12:03 PM
Awaiting Information, all of us. Bushpig Digidesign Hardware & Software 3 01-21-2000 08:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com