Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2017, 08:34 AM
Feinbeat Feinbeat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Hamburg
Posts: 23
Default @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

Hi Eddie,

in my windows activity protocol I get a lot of errors.

Could you please check the attachment. I donīt know, what the problem is.

Here a short preview from the error log:
Code:
Bad service type in EUCON_Node_Browser 7B-79-51-EA-00-00 117760._EuDOF-FEINBEATPC._tcp.local. Application protocol name must be underscore plus 1-15 characters. See <http://www.dns-sd.org/ServiceTypes.html>
Code:
Bad service type in ._EuDOF-FEINBEATPC._tcp.local. Application protocol name must be underscore plus 1-15 characters. See <http://www.dns-sd.org/ServiceTypes.html>
Code:
Bad service type in ._EuConProxyDevice._tcp.local. Application protocol name must be underscore plus 1-15 characters. See <http://www.dns-sd.org/ServiceTypes.html>
Everything is connected via lan over my network (FritzBox, no direct link) and a switch.

Thanks a lot

Best
Stefan

P.S. I have a errorlog file from windows. But I donīt know how to upload here, because, there are only pic file extensions allowed.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2017, 07:49 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,646
Default Re: @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

Are you having issues ?

That error looks like something on your network has a Computer Name with invalid characters.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2017, 06:56 AM
Feinbeat Feinbeat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Hamburg
Posts: 23
Default Re: @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

hello Eddie,

thx for the reply.

Sometimes I have problems with my RTP.

A complete new install didnīt change anything.

The names are all under 10 characters.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-22-2017, 07:40 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,646
Default Re: @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

Do you have an iPad connected?
Reply With Quote
  #5  
Old 09-22-2017, 10:53 AM
Feinbeat Feinbeat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Hamburg
Posts: 23
Default Re: @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

hi Eddie,

I have an Ipad, but itīs not connected to the PC, itīs only in the same network.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-22-2017, 10:59 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,646
Default Re: @Eddie - Windows Errorlog - Can you help me?

Are you running the Control App on the iPad if so whats the iPad Computer Name ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eddie why not customisable pots and buttons Moviesound Avid S1, S3, Dock and Control App 5 08-10-2017 12:39 PM
Free Eddie Kramer Signature Series Guitar plug-in + Win a Free Mix from Eddie Kramer unkJE AAX Plug-ins 2 01-09-2015 03:50 PM
OT: Springsteen, Dylan, Eddie Vedder and ... dr sound Post - Surround - Video 3 12-14-2009 08:22 AM
Springsteen, Dylan,Eddie Vedder... dr sound General Discussion 2 12-14-2009 06:49 AM
Waves Eddie Kramer Collection!! K.I. Pro Tools TDM Systems (Mac) 35 08-18-2009 10:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com