Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2011, 11:31 AM
Guit4Brains Guit4Brains is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 119
Default MPTK 1 on win7 64bit

Hello,

I recently upgraded my pc to an amd 6core proc running w7 64bit. I am planning on upgrading to pt9 but would like to use my toolkit on 8.0.5 for a bunch of work I am trying to wrap up first (my precautious nature tells me to wait until I wrap up my work and get paid before I upgrade).
Has anyone had any success running the toolkit 1 on pt8.0.5 on a 64bit machine? thanks
__________________
-Corey
www.crueltyfreemusic.com
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2011, 10:14 PM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: MPTK 1 on win7 64bit

the asset will work BUT you need the MKTK2 installer for it to work on W7. the original MPTK installer will look as if it's clean but PT will hang when it starts. so put your hands on the MPTK2 installer while placin' the asset in the correct folder and you're good to go.
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2011, 08:22 AM
Guit4Brains Guit4Brains is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 119
Default Re: MPTK 1 on win7 64bit

Isn't the MPTK2 installer 50.00? If so, I'd like to avoid paying the money since I will be soon upgrading to 9, which will include the toolkit features.
__________________
-Corey
www.crueltyfreemusic.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MP9 does not load on Win7 64bit collwyn Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-28-2011 04:23 AM
new PT 8.04 install on Win7 64bit muziqman Eleven Rack 4 01-04-2011 02:39 PM
Rosetta 200 and Win7/64bit keithl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-05-2010 03:13 PM
what pc hardware should I buy for PT HD2 Pci-e with win7 64bit KKalampo Pro Tools TDM Systems (Win) 0 08-14-2010 10:46 AM
NEED HELP! Pro Tools Win7 64Bit saywut Pro Tools M-Powered (Win) 6 04-23-2010 07:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com