Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2008, 06:16 AM
aliensurfmusic aliensurfmusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 15
Default Access Violation error

Assertion in "\code\azuki_Cliff\AlturaPorts\PT4_App\Mdie_TrackP layer.cpp", line 518

That is the error I've been receiving lately.

As far as changes recently made to my system? I upgraded my EastWest QL play software. I then started getting numerous errors. One was related to automatic save function. I had to disable that. Then I started getting this "access violation" pop up. At first it said it was connected with Ilok. If I tried to press play some of the buttons on my Pro Tools player would go black.

Of late the "access violation" is followed by the "Assertion in" pop up message.

Has anyone experienced this problem? How did you solve it?

Is the solution, strip my computer of Pro Tools, Ilok, all my East West Software, any updates, and start from scratch?

PS: I did take Digidesign's advice and upgrade my Pro Tools 7.3 to 7.3 CS(or something) but nothing chanced. I'm also noticing something else, Play produts don't play well with others? Including their own brethren? I have to conduct more tests but it would seem all the crashes were fairly large pop arrangements(10 channels or more)using a Play product along with EWQLSO which is under the Native Instruments platform "Kontakt". Could that be the problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT LE 8.0.4 Access Violation Error phaust 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-02-2010 06:02 AM
Access Violation Error... BaseHead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-04-2008 05:07 AM
Access violation error, I don't know why... tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-13-2008 06:42 PM
Access Violation Error?!!!?!????!!!!!!????? jaaypeso 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-20-2007 09:53 AM
Access Violation Error phdumas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-25-2002 07:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com