Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-14-2008, 05:49 PM
meathman meathman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 48
Default audio appearing as text

someone loaded audio onto an ftp site for me to pull

I got the files, but the are appearing as text and quiktime, i tunes, etc will not read them. They are the correct file sizes so it seems like the audio data is in there, but i cant get them to play

im assuming the ftp site changed them, how con i recover them?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2008, 05:58 PM
guitar486 guitar486 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Mountain View, CA
Posts: 727
Default Re: audio appearing as text

I suggest asking the guy to resend them in a zipped folder.
__________________
----I was thinking of taking a solo in the bridge.
-Nah, I don't think that would sound good.
----Ok, well how about just a series of cool riffs?

Mac Pro 2008 (Harpertown) -- OS X 10.8.2 -- 16GB RAM -- WD Black Drives -- UA Apollo Quad -- Pro Tools 10 w/ CPTK
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2008, 06:10 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: audio appearing as text

... and to use AIFF or WAV files (not SD2).

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #4  
Old 12-14-2008, 06:11 PM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 425
Default Re: audio appearing as text

try putting the correct extension on them, if one's not present.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noise appearing when using M-Audio Fast Track Pro RURTOS FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 1 05-06-2013 06:02 PM
Audio appearing too early markblasco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-29-2012 11:36 PM
Elastic Audio - Markers not appearing after analysis Matt Darcy General Discussion 7 08-18-2008 09:03 AM
Audio Regions not appearing stormpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 07-22-2005 01:28 AM
White noise appearing in audio file! Ozzie Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-13-2002 07:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com