Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-09-2012, 04:34 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,543
Default PT10 : Calculating Overviews

WTF is this all about? You close down a session that has been opened in PT10, re-open it a day later and it starts re-calculating overviews! Why? Is it something to do with the fades no longer being files? It's so bloody tedious. Is it too much to ask for some bloody efficiency?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2012, 04:40 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,543
Default Re: PT10 : Calculating Overviews

I mean, look at this as an example:

http://img401.imageshack.us/img401/1...20809at123.png

It's calculating an overview that already exists! FFS!!

I know it's only a small thing, but it just makes the whole system feel so inefficient.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2012, 12:32 PM
kptkarl kptkarl is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: LA, Karlofornia
Posts: 206
Default Re: PT10 : Calculating Overviews

Delete "xyz.ddb" files in /Library/Application Support/Avid/Pro Tools/Databases/Unicode/Volumes.
Delete the "WaveCache.wfm" in the session folder.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2012, 06:56 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,543
Default Re: PT10 : Calculating Overviews

I have to delete the WaveCache for every session? What a pile of old crud.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Calculating Overviews p**ing me off! KMcK macOS 10 09-02-2013 05:39 PM
when I open a PT9 HD session in PT10HD - why is it calculating overviews? MixerGuy macOS 3 12-23-2011 06:28 AM
System Freezes when calculating overviews dkroger Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-05-2011 12:56 AM
pt8 calculating overviews - backup nightmare sammyfarr Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 02-18-2009 05:25 PM
Calculating overviews when loading stevegalante Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-22-2000 09:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com