Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2007, 10:17 AM
stefunktrumpet stefunktrumpet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 69
Default HELP! Can\'t create MIDI Track

hi! i've got a big problem: since 3 hours i can't create a MIDI Track whenever i do it pro tools shuts down and i get this error message:
Date/Time: 2007-06-16 19:19:22.190 +0200
OS Version: 10.4.9 (Build 8P135)
Report Version: 4

Command: Pro Tools M-Powered
Path: /Applications/Digidesign/Pro Tools/Pro Tools M-Powered.app/Contents/MacOS/Pro Tools M-Powered
Parent: WindowServer [77]

Version: 7.3.1cs3 (7.3.1f126)

PID: 241
Thread: 0

Exception: EXC_BAD_ACCESS (0x0001)
Codes: KERN_INVALID_ADDRESS (0x0001) at 0xfffffff8

in fact the error message goes on for about 15(!!!) pages.
i already tried to solve it with deleting preferences and/or repairing system permissions....
can anybody please help me?
thank you!
stefunktrumpet
Reply With Quote
  #2  
Old 06-18-2007, 03:28 AM
stefunktrumpet stefunktrumpet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 69
Default Re: HELP! Can\'t create MIDI Track

Nobody=?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-18-2007, 09:22 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: HELP! Can\'t create MIDI Track

Try this:

Go to MacHD>Users>your account>Library>Preferences>By Host and trash 'com.apple.midi.a bunch of numbers and letters.plist'.

Go to MacHD>Users>your account>Library>Preferences and trash 'com.apple.audio.audiomidisetup.plist'.

Empty the trash and restart, then see if everything is working.

If that doesn't work, try running Pro Tools in a new Admin account and see if you're able to create a MIDI track there.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #4  
Old 06-19-2007, 02:35 PM
stefunktrumpet stefunktrumpet is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 69
Default Re: HELP! Can\'t create MIDI Track

thanx, that solved the problem...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.4cs1 can't create MIDI-Track!! stefunktrumpet Pro Tools M-Powered (Mac) 2 12-12-2007 11:05 AM
HELP! PT crashes when I create a new midi track... Diezmilcometas MIDI 1 04-14-2005 09:56 AM
6.7 crashes when i try to create MIDI track -HELP! RomanVail MIDI 1 01-26-2005 07:43 AM
Can't create more than one midi track apoch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-03-2003 10:36 AM
ho do i create a click track for non midi audio kalle74 General Discussion 4 05-14-2002 05:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com