Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-07-2013, 12:20 PM
thomas-m thomas-m is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Germany
Posts: 6
Angry Communication with Eleven Rack Failure

Hi everybody!
I'm suffering because of permanent communication problems between PT10 and eleven rack. Sometimes reinstallation of the driver and restarting the computer and everything else helps, sometimes it doesn't.
I'm using windows7 64bit Intel i5 8GB RAM.
If anyone has an idea that might help...
Thanks and regards
Thomas
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack communication issues under OSX 10.9 lbar11 Eleven Rack 25 01-03-2014 04:37 PM
Communication error with Eleven Rack lbar11 Eleven Rack 3 11-06-2013 04:53 AM
Pro Tools Instalation Failure (macbook pro/eleven rack) danbro2012 Eleven Rack 1 06-23-2012 11:12 PM
Pro Tools Instalation Failure (macbook pro/eleven rack) danbro2012 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-23-2012 07:15 PM
Eleven Rack Communication error filosofem Eleven Rack 16 12-24-2010 09:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com