Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-06-2007, 10:44 AM
DPeel DPeel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 6
Default Protools Crashing when I create a midi track?!

Everytime I try to add a midi track, protools crashes. I just upgraded to the 003 with PT 7.3 and am running Mac OSX v10.4.10. Any advice on what might be the problem? I'm stuck. Thanks.
__________________
Mac G5 dual 1.8 - 2.5 Gb Ram - PT7.3 - Digi003
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.4cs1 can't create MIDI-Track!! stefunktrumpet Pro Tools M-Powered (Mac) 2 12-12-2007 11:05 AM
protools crashing when adding midi track DPeel MIDI 0 09-06-2007 05:15 PM
HELP! Can't create MIDI Track stefunktrumpet Pro Tools M-Powered (Mac) 3 06-19-2007 02:35 PM
6.7 crashes when i try to create MIDI track -HELP! RomanVail MIDI 1 01-26-2005 07:43 AM
Can't create more than one midi track apoch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-03-2003 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com