Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2022, 11:19 PM
jmaulz jmaulz is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: New Mexico
Posts: 23
Default Unable to load 003Rack drivers - PT2022, Win. 10 pro

Hello! I'm connecting my 003Rack to a new HP Z440 workstation for the first time (Windows 10 pro, PT 2022.5), but can't seem to download the drivers.

In Device Manger, the firewire "TI 1394 Host Controller" says "working properly", but the "Digidesign&_003Rack" says "no compatible drivers for this device".

When I attempt to download the driver from avid.force.com -
https://avid.secure.force.com/pkb/ar...02-003-Drivers
the link blinks, but no download.

I don't see the "found new hardware" prompt when I reboot the computer with the 003Rack connected.

Any suggestions?
Thanks,
Mike.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2022, 12:44 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 16,402
Default Re: Unable to load 003Rack drivers - PT2022, Win. 10 pro

If you copy the URL of the download driver file and paste that into a new web browser tab address bar it should work.

Avid unfortunately seems to have a have trouble with too much basic web stuff.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2022, 06:43 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,137
Default Re: Unable to load 003Rack drivers - PT2022, Win. 10 pro

This happened to someone else about 2 weeks ago and a day or two later, it worked, so I would try every day for several days and keep your fingers crossed
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2022, 01:41 PM
jmaulz jmaulz is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: New Mexico
Posts: 23
Default Re: Unable to load 003Rack drivers - PT2022, Win. 10 pro

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
If you copy the URL of the download driver file and paste that into a new web browser tab address bar it should work.

Avid unfortunately seems to have a have trouble with too much basic web stuff.
Brilliant, thank you!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What Video I/O card after Nitris DX with PT2022.04 on Win10??? mcfid Windows 1 06-08-2022 08:39 AM
Unable to open Sessions (Tracks unable to load) palmify91 Pro Tools 10 1 03-27-2013 08:00 AM
Unable to locate hardware...003rack+ tommyknocker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-07-2011 10:37 AM
Unable to load LE 8 or 7 Kluson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-21-2010 10:40 AM
PT 5.3.1 will not load drivers - HELP! lexluth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 07-08-2003 09:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com