Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2020, 06:42 PM
Knobtweaker_Flagtown's Avatar
Knobtweaker_Flagtown Knobtweaker_Flagtown is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: USA
Posts: 1
Default Windows 10 Build 20H2 Crashes After Installing Digi 002 and 003 Drivers v9.0.2.65

These drivers were working great in Windows 10 x64 build 1909 and prior. The in-place 20H2 upgrade kept failing. Purchased a 1TB M.2 drive on Black Friday, installed Windows 10 build 20H2, installed fine. Installed my UA Apollo, Pro Tools 2020.11, etc. No issues. Installed the same drivers I have been using for my old Digi002 mixer, reboot, done. Unrecoverable, even after manually removing the driver in recovery mode from an admin cmd prompt. The v9.0.2.65 drivers are the last ones listed as compatible with the Digi002: https://avid.secure.force.com/pkb/ar...02-003-Drivers

The others all state 'untested' for the Digi002. Wondering if anyone is trying the newer drivers on the latest Win10 20H2, and if the Digi002 is working. Posting this as an FYI to anyone who is rebuilding and using the same drivers that have been working. I tested twice, went back to restore point, and installed again. Same startup failure, can't boot into safe mode, etc. Restore was the only option that worked out of advanced startup options. Even admin cmd was unable to resolve.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools LE 8 on Windows 7- installation hangs at "Installing Avid Hardware Drivers"! jesster24 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 12-20-2013 10:19 AM
Windows drivers for digi 002/003 bcwiz Pro Tools 10 21 05-03-2013 10:39 PM
problem installing digidesign audio drivers (beta) for windows 7 64-bit Applebase 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-23-2011 12:56 AM
Freeze when installing Digi hardware drivers natedevillers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-19-2005 04:24 PM
windows XP Pro/Digi 001/Drivers.. Where??? saavadra 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-19-2003 02:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com