Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-05-2020, 02:24 PM
lowlights lowlights is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Salt Lake City, Utah
Posts: 309
Default Windows 10 - PT 2020.3 - Exporting Video

I have never used PT for video ... until today.

Had to import a bit of ProRes footage - HD (1920 x 1280), two WAV files, do a bit of crossfades, and done. No problems, worked great. Vid and audio nicely synced.

Then I go to export in ... ANY format ... and I hit this (see attached PNG).

I reinstall QuickTime for Windows ... that doesn't fix it. Help?
Attached Images
File Type: png 95463725_1195980350749470_2246667830277701632_n.png (61.9 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2020.3 on Windows 10 - video corruption and cannot uninstall mkosacek Pro Tools 2020 14 05-25-2020 10:19 PM
2020.3 High Sierra - Mac 5,1 - No Video playback jseelye02 Pro Tools 2020 3 04-27-2020 03:25 PM
2020.3 using much more CPU - results in video dropped frames jamesa5454 Post - Surround - Video 10 04-20-2020 03:12 AM
Pro Tools 2020.3 in Windows 10 StillHollow Windows 8 04-19-2020 06:51 PM
2020.3 Catalina video support andystar Pro Tools 2020 4 04-01-2020 11:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com