Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2013, 08:18 AM
HiLoc HiLoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Genval, Belgium
Posts: 92
Default locating plug-ins on windows

Where are locate all plug-ins on a PC laptop Windows 7? NOT in a sessions but as files (Application support, on Mac)

Can't find in search mode...very strange....

It should be the same kind of place as on a Mac.

Are they some docs about install on Windows?

Thanks guys
__________________
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="SlateGray"]Mac Pro Dual 6 Core Intel Xeon @ 3.46 GHz, 48Go RAM, OS 10.8.5, HDX Protools HD 10.3.10
1 x HD I/O + 1 x 192
Reply With Quote
  #2  
Old 07-30-2013, 03:12 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,442
Default Re: locating plug-ins on windows

C:>Program Files>Common Files>Digidesign>DAE> should get you there. You will(should) find the Plugins folder, and the Plugins(unused) folder in there.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 07-31-2013, 03:34 AM
HiLoc HiLoc is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Genval, Belgium
Posts: 92
Default Re: locating plug-ins on windows

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
C:>Program Files>Common Files>Digidesign>DAE> should get you there. You will(should) find the Plugins folder, and the Plugins(unused) folder in there.
Thanks Dave
__________________
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="SlateGray"]Mac Pro Dual 6 Core Intel Xeon @ 3.46 GHz, 48Go RAM, OS 10.8.5, HDX Protools HD 10.3.10
1 x HD I/O + 1 x 192
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
locating and editing question aldersyde Pro Tools 10 2 10-18-2013 06:01 PM
Not locating Hardware grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-28-2011 11:26 AM
Problem locating plug ins Chrisostomos General Discussion 2 08-22-2009 12:46 PM
Locating plug-in settings? Tonto Goldstein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-14-2007 12:55 PM
Locating around timeline Peter Groom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-04-2006 11:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com