Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-20-2022, 10:42 AM
justinhill justinhill is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Horley UK
Posts: 160
Default Font sizes

I'd just like to add my upraised hand to all the others that have been raised over the years, wanting Avid to make at least clip name font sizes adjustable. I recently upgraded my two displays to 27 inch 4K and it's generally a wonderful experience - but I can no longer read the clip names properly, either in the clip list or on the timeline.

I don't want to reduce the screen resolution - of course I don't; I just paid all this money for the displays. And I wasn't going to buy bigger screens because they'd get in the way of the monitors.

I love being able to get lots of tracks on the screen. I love being able to have every possible element visible in the mix window if I want it. I love being able to have my email inbox and two finder windows as well as Pro Tools with half a dozen RX9 audiosuite plugins open and still have space to spare. But I'd like to be able to read the clip names without having to keep getting out of my seat...
__________________
--
Justin

Apple Mac Pro 6,1 late 2013 2.7Ghz 12-Core XeonE5, 64GB RAM, D300 Graphics, OSX Mojave 10.14.6/Pro Tools Ultimate 2022.4/Presonus Quantum 4848 Thunderbolt 2/Digidesign C|24/Focusrite ISA430 MkII/SPL GoldMike
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2022, 11:43 PM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 2,090
Default Re: Font sizes

Quote:
Originally Posted by justinhill View Post
I'd just like to add my upraised hand to all the others that have been raised over the years, wanting Avid to make at least clip name font sizes adjustable. I recently upgraded my two displays to 27 inch 4K and it's generally a wonderful experience - but I can no longer read the clip names properly, either in the clip list or on the timeline.

I don't want to reduce the screen resolution - of course I don't; I just paid all this money for the displays. And I wasn't going to buy bigger screens because they'd get in the way of the monitors.

I love being able to get lots of tracks on the screen. I love being able to have every possible element visible in the mix window if I want it. I love being able to have my email inbox and two finder windows as well as Pro Tools with half a dozen RX9 audiosuite plugins open and still have space to spare. But I'd like to be able to read the clip names without having to keep getting out of my seat...
A big +1 from me. Also for the Track List.
__________________
Dave Marsden
UK
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2022, 01:54 AM
justinhill justinhill is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Horley UK
Posts: 160
Default Re: Font sizes

You kind of feel like now we can do stuff like micro-adjust the colour saturation of the analysis marker in analysis/warp view, it wouldn't be so much to expect to be able to make the text a bit bigger.
__________________
--
Justin

Apple Mac Pro 6,1 late 2013 2.7Ghz 12-Core XeonE5, 64GB RAM, D300 Graphics, OSX Mojave 10.14.6/Pro Tools Ultimate 2022.4/Presonus Quantum 4848 Thunderbolt 2/Digidesign C|24/Focusrite ISA430 MkII/SPL GoldMike
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2022, 12:59 PM
capt kirk capt kirk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: vancouver
Posts: 550
Default Re: Font sizes

yes, thats one thing that WOULD improve it , for me.....eye strain is getting harder, as I do long shifts of detail work.....
__________________
www.kfaudio.ca
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.4 and buffer sizes JrummerJ Pro Tools M-Powered (Mac) 14 01-13-2008 05:37 AM
Help! PT 7.1 Waveforms of all sizes! Patheticus Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-08-2006 11:20 AM
window sizes protooleriate Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-22-2004 12:48 PM
window sizes in PT jackbobber 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-09-2004 03:28 PM
mp3 sizes and convert ?'s freakuincy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-17-2002 01:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com