Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2022, 04:41 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,324
Default forum related / can’t respond to inbox messages anymore!

Most of us have seen it, you try to post on the DUC, and you get the "Access denied" error.

Well, I've more or less confirmed the two basic ideas that I've had about this:
It's more prone to pop up when there are links and stuff pasted into the text, and it can be fixed by copy/pasting the text into a simple text editor, and then back. I use Mac Notes.

Works for me, anyway.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2022, 05:53 AM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,654
Default Re: "Access denied"

Interesting - I'll have to try that. I've been switching to a different browser and it usually works.
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
FocusritePro 40 (2)
TCE Studio Konnekt 48
Rascal Audio Tonebuss 24
UAD-2 Octo Core PCIe

Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2021.12
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2022, 08:24 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,845
Default Re: "Access denied"

When I get that message, its not due to any links or attachments(for me, anyway). I don't recall having attachments or links in any replies that threw the message(but removing them would be something I would try). I have tried doing a COPY, open the thread in a new tab, PASTE the reply=same error. Also tried opening a different browser but that worked one time out of a dozen or more. The only thing that works SOMETIMES is to cut part of the reply, and if that allows the post to go thru, I will paste the rest of the text in another reply(PITA, but works sometimes). And sometimes I just give up and hope someone else has the same advice
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 01-02-2022, 08:49 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,324
Default Re: "Access denied"

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
When I get that message, its not due to any links or attachments(for me, anyway). I don't recall having attachments or links in any replies that threw the message(but removing them would be something I would try). I have tried doing a COPY, open the thread in a new tab, PASTE the reply=same error. Also tried opening a different browser but that worked one time out of a dozen or more. The only thing that works SOMETIMES is to cut part of the reply, and if that allows the post to go thru, I will paste the rest of the text in another reply(PITA, but works sometimes). And sometimes I just give up and hope someone else has the same advice
Do me a favor; next time, which I'm shure will come, try my method? Use a simple app, not a big word processor.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-02-2022, 09:11 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 15,895
Default Re: "Access denied"

I don’t think it is anything to do with links. But the problem is sensitive to the text content or length. When I see it happen I’ll cut a few sentences from the post, then be able to post that and I’ll paste the cut sentences into a follow up post. Happened to me yesterday with no links in the post (but one attached image). Also sometimes the most minor change will work around this, like deleting a single line break to join two paragraphs… that might be what you are seeing happen and it may not be the links per se… or maybe it is and multiple things are going on.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-02-2022, 09:29 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,324
Default Re: "Access denied"

I don't care what you might or might not think. I've found a workaround, as far as I'm concerned.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16gb RAM. MacOS 11.6.3 Big Sur. Pro Tools 2020.12.1.191.
Focusrite Scarlett 6i6, Dynaudio BM6p, Command|8, SSL UC1.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-02-2022, 09:59 AM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 15,895
Default Re: "Access denied"

That’s nice, I misunderstood you were here trying to help other users.

And think about what you are saying here. Pasting plain ascii text into a editor and back again is not necessarily going to do anything. If there is an embedded invalid characters maybe… otherwise to have any effect this has to be changing the text in the editor. Maybe changing line breaks etc. without knowing what you are doing/editor you are using other folks might try this and not get the same changes. Might or might not be just making small changes of the type I am talking about you can do other ways. The cause has to be either time, and just waiting, or in the ascii text content. If the later octal dump (od) on the Mac will show you the changes that the text editor process is making here.

Last edited by Darryl Ramm; 01-02-2022 at 10:11 AM.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-06-2022, 03:48 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,845
Default Re: "Access denied"

Okay, typed everything out in Notepad and pasted, got the message. Deleted 2/3's of the post and it went thru. Pasted what I deleted, got the message. Deleted half of that and it posted. Pasted the final 3rd successfully. A royal PITA by anyone's estimation. I hate this crap Okay....rant over, everyone can go back to what you were doing
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #9  
Old 01-20-2022, 05:36 PM
anason-records anason-records is offline
Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: USA
Posts: 59
Default forum related / can’t responde to inbox messages anymore!

i am trying to responde to a message in my inbox but i end up on page saying “access denied, reference bla bla bla...”.

Any idea whats going on? Just 24 hours ago all was fine.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-20-2022, 05:47 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 15,895
Default Re: forum related / can’t responde to inbox messages anymore!

Discussed here many hundreds of times, in many threads. DUC is borked. Try shortening your message, just changing the length.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The ‘Semantic Daniélou-53’ - DontCrack’s Freeware of the year! (Mac & Windows) unkJE Virtual Instruments 4 01-01-2018 08:22 AM
my e-mail inbox is flooded by plug companies! lampmusic AAX Plug-ins 7 08-31-2013 07:59 AM
ReWire related error messages after closing PTLE 7.3.1 RoMi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-07-2007 07:34 PM
I've noticed that the TDM MAC OS Forum has very little to do with TDM MAC OS anymore. Camilo Orozco Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-12-2002 12:57 AM
RE: Quantum Atlas Drives (related to topic in the General Information Forum) Disco_Doctor Storage Subsystems 1 11-24-1999 05:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com