Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2007, 04:19 PM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Have any of you tried this cool TDM Plug

http://www.brainworx-music.de/index.php?nav=12&um=2

I really really like it.... Especially the idea of it…
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #2  
Old 06-27-2007, 04:58 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,679
Default Re: Have any of you tried this cool TDM Plug

Quote:
http://www.brainworx-music.de/index.php?nav=12&um=2

I really really like it.... Especially the idea of it…
Hi,

Yep, been in my arsenal for several months now, its a very clever plug, does stuff other plugs can't do, well not in one package anyway.

They also have some cool new stuff due out soon!

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-27-2007, 10:12 PM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,749
Default Re: Have any of you tried this cool TDM Plug

is this EQ Universal Binary?

Thanks
Tom
__________________
iMac 27
Reply With Quote
  #4  
Old 06-27-2007, 11:51 PM
Rammelt Rammelt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 340
Default Re: Have any of you tried this cool TDM Plug

Yes,

I've only run it on my MacBook Pro RTAS so far but the TDM version's supposed to UB as well.
I've run the TDM version on PC and they do work and sound a bit different (TDM and RTAS) but it is a great EQ.

BR,
John
__________________
******************
John Rammelt
Producer / Composer / Post
Hajp AB

old site:
Soundfactory JPR
Reply With Quote
  #5  
Old 06-28-2007, 05:51 AM
Stiff Stiff is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Lund, Sweden
Posts: 4,101
Default Re: Have any of you tried this cool TDM Plug

I've tried it, really good. I unfortunately don't own it.
__________________
Daily news & reviews
www.ProToolerBlog.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pretty Cool free RTAS plug-in crow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 10-09-2009 01:49 AM
New cool delay plug-in PSP 608 Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-19-2005 11:18 AM
Where can I find some cool free RTAS/AS plug-ins? xeetstreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-02-2003 11:11 PM
Hey...Cool Free Plug In Utility.... tomhartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 20 11-11-2002 09:20 AM
cool reverb plug-ins? sid rosen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-10-2001 11:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com