Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2021

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2021, 01:18 PM
MUS190 MUS190 is offline
Member
 
Join Date: May 2021
Location: SF, CA
Posts: 1
Default protools wont start

Could not complete your request because Assertion in "d:\ code\ scm\ protools\ release\ 2020\ r1\ protools\ aae\ source\ aax\ cficaaxwidget.cpp", line 994.
I cant start protools. I get this message. It wont start. Is there something I can do before I try to just reinstall it?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-07-2021, 02:08 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,804
Default Re: protools wont start

Zero system info??
Begin here.
https://duc.avid.com/showthread.php?t=300050
Reply With Quote
  #3  
Old 05-07-2021, 02:13 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,537
Default Re: protools wont start

What's your system info? What interface?

Start here: Help Us Help You

This might also be helpful:

Could not complete your request because Assertion in " ... CFicAAXWidget.cpp", line 822
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2020.12.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools le 7.4 wont start plz help MELLINIUM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 09-09-2009 07:48 AM
Downloaded PT 8 and it wont start PT logo moves but doesnt start????????? protonneutron 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-30-2008 03:25 PM
PT wont start, i beg for help! bbboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 32 06-05-2007 12:30 AM
wierd error protools wont start DHS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-22-2007 10:43 PM
!!!NEED HELP PT WONT START!!!! Wanting AMD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 08-18-2000 01:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com