Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2007, 06:27 PM
GTBannah GTBannah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: GuyBarTola
Posts: 1,698
Default Modify DIGI

There was a link posted about a company that does mods on DIGI converters, I think it was. Anyone remembers either the post, or the link to that company. I'd like to listen again to their A/Bs.
Thanx!
__________________
Derrkins
GuyBarTola
********************
PT 2018; Nuendo 8.?; Studio One 3; former Sonar and Sequoia user .... GENELEC 1031A, AVANTONE MIX CUBES (Active); Sibelius 7.0; Dorico; Mac Mini 2.6 GHz Core i7, OS X 10.12.2 Sierra; 16GB RAM; 480 GB System SSD; 1 TB 7200 rpm Audio; 3 TB samples; Roland A-800 Pro controller; GOOD BYE PEE SEA!!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2007, 06:37 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Modify DIGI

That would be http://www.blacklionaudio.com/
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2007, 06:58 PM
GTBannah GTBannah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: GuyBarTola
Posts: 1,698
Default Re: Modify DIGI

Thanx!!
__________________
Derrkins
GuyBarTola
********************
PT 2018; Nuendo 8.?; Studio One 3; former Sonar and Sequoia user .... GENELEC 1031A, AVANTONE MIX CUBES (Active); Sibelius 7.0; Dorico; Mac Mini 2.6 GHz Core i7, OS X 10.12.2 Sierra; 16GB RAM; 480 GB System SSD; 1 TB 7200 rpm Audio; 3 TB samples; Roland A-800 Pro controller; GOOD BYE PEE SEA!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TL Metro - Can't modify or add sounds - Mac OS X mlehijones Pro Tools M-Powered (Mac) 1 01-25-2013 07:11 PM
Modify iMac GTBannah macOS 11 05-25-2011 11:53 AM
Can Pro Tools 9 midi modify? jorg Pro Tools 9 3 11-30-2010 01:32 AM
group "modify" bug travista00 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-27-2007 09:23 AM
modify midi tempo jonathan.ithilien MIDI 1 03-31-2007 01:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com