Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2014, 02:14 PM
simonchase simonchase is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 426
Default 10.3.8-When vertically dragging a clip that shares a crossfade... STILL DOESN'T WORK

Well it kind of works but you have to grab the fade too which is a PITA

Also, the ideascale entry is missing right now. Odd.
__________________
PT Ultimate 2023.9.0 - MacOS 13.4 - MacBook Pro (Late 2019) - 2.4 GHz 8-Core Intel Core i9 - 64 GB 2667 MHz DDR4 - Apogee Quartet - Avid Link 2022.12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Move clip vertically (one track to another) without the mouse cmbourget Windows 3 08-13-2018 10:06 AM
Consolidate Clip + Crossfade = Distortion in PT11 soundhillaudio Pro Tools 11 0 02-27-2014 01:51 PM
Dragging Audio from Desktop into Edit Window doesnt work PT9 LE Moneta Pro Tools 9 2 09-19-2011 04:54 PM
track punch crossfade doesn't work!? sweet Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-03-2006 06:39 AM
Clip Light Doesn't Work In Playback brianpatrick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-07-2003 09:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com