Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2017, 01:30 PM
mercurysoto mercurysoto is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lima, Peru
Posts: 19
Default HELP: Artist Mix Not Running Although Recognized

First off, merry Xmas to all of you who celebrate it. Those who don't might understand the joyful spirit of these holidays. Anyhow, all the best to you all. now let me get on point:

I've been lucky enough to receive an Avid Artist Mix controller for evaluation. Amazing, right? Well, no. I spent the better part of yesterday trying to figure it out. I've read all posts on the Avid related forums but no dice. I got the EuCon software to install right; the damn machine is recognised by my system; Pro Tools validates it, but once I open a project, nothing at all happens. I've tried all the tricks: Static IP, a router and direct connection to my ethernet port in my Mac Mini, the right Set Service Order, and I've run out of tricks.

I'm running Pro Tools 11 on OS X 10.9.5 on a Mac Mini late 2012. One thing I've observed is that the EuCon drivers mess up with my Bamboo drawing tablet, which serves as my multitouch mouse. I know it's not it because I also tried to make it run on my MacBook Pro late 2012, and the same thing happens (or doesn't happen, for that matter). I've also tried on Pro Tools 10 and Logic Pro X 10.1.3, nada. The vegas test shows the machine works as expected.

Any help will be appreciated.

Peace.
__________________
Take the red pill and I'll show you how deep the rabbit hole goes.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2018, 04:31 PM
Atomicroaddaddy Atomicroaddaddy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Brentwood, TN
Posts: 2
Default Re: HELP: Artist Mix Not Running Although Recognized

Did you solve this problem? I'm having the same issue and can't find any answers. I've tried everything I could find.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I change Eucon Layouts with an Artist Mix or Artist Transport? amathie Artist Series 10 09-21-2017 08:29 PM
2 avid artist mixes and one artist control V2 for sale Brandonx1 Buy & Sell 2 03-21-2016 10:55 PM
Avid Artist Mix not being recognized by any EUCON enabled application cgeorge@ut.edu Artist Series 3 09-25-2014 03:35 PM
Touching Artist Transport Freezes Up Artist Control in Logic sonofmack Artist Series 1 03-13-2013 09:22 PM
Pro Tools 9HD W7 and Artist series, anyone running good? digidesigner Artist Series 6 08-26-2011 01:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com