Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-17-2022, 03:05 PM
seanmccoy seanmccoy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Southern Oregon
Posts: 633
Default 9093 Errors on Screaming Fast System

Hey, all. I have a brand new, custom-built, cutting edge system, and am still getting random 9093 stoppages during recording, sometimes during overdubs and sometimes during low-track-count initial sessions. I thought laying down this kind of cash might eliminate any such worries for awhile, but no such luck. I've done all the recommended Avid tweaks, and haven't been able to identify any specific conditions for the errors. Nothing like having zero confidence during live recording sessions, huh?

I've perused the forums but haven't found any recent recurring solutions. Obviously every system is different, but are there any tweaks people have found consistently successful that I might have missed?
__________________
Custom i9-12900K, 64GB RAM, W10 Pro, PT Ultimate 2022.12, HD Native, OMNI, Digi 192, UAD-2 Octo; Mac Pro 12-core 3.46, 64GB RAM, Mojave, Logic Pro 10.5.1, Apogee Rosetta 800, UAD-2 Quad, MOTU 2408 Mk II: MBP mid-2012, 16GB RAM, Mojave, MOTU 8-Pre-ES, Pro Tools 2021.7
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New system drive now -9093 errors Tim R. Pro Tools 2018 11 05-18-2018 07:28 AM
Getting 9093 Errors on a new PTHD 12 Native System JB Retro City macOS 7 01-04-2016 01:44 AM
HW Buffer errors and Mass Confusion! 9093 Errors!! guitarlancer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 02-08-2007 11:38 AM
-9093 same old errors and I've tried EVERYTHING unclecolly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 03-19-2006 01:02 AM
Incessant --6042 & -6045 errors on fast system Free Vision Productions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-01-2001 07:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com