Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2007, 04:53 PM
dkstudios dkstudios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: SLC UTAH
Posts: 126
Default Where is the auto copy on import preference at...

PT 7.3le Where is the automatically copy files on import preference at? is it missing......is it only on HD.......the ref manual says under preferences/operations, but it is not there....anyone? do a search in the ref manual under help " type IMPORT PREF" and follow along.....let me know if I am mentally challenged, because i thought i used to have this option!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2007, 05:07 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Where is the auto copy on import preference at...

It's under preferences>processing

Page 77 of the 7.3 reference guide
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2007, 05:14 PM
dkstudios dkstudios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: SLC UTAH
Posts: 126
Default Re: Where is the auto copy on import preference at...

thanks my friend
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2007, 05:19 PM
dkstudios dkstudios is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: SLC UTAH
Posts: 126
Default Re: Where is the auto copy on import preference at...

its on page 228 in my ref manual....Version 7.3 manual, and it specifically states....setup/preferences, and click the operations tab....So thanks....they must have typo'd...
Reply With Quote
  #5  
Old 01-11-2007, 05:40 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: Where is the auto copy on import preference at...

Yep you're right.. They made a bunch of changes to the preferences and they must have missed it in the manual. I searched for "automatically cop" and found the other reference
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does "Automatically Copy Files on Import" work with Import Audio command? leftalive Pro Tools 10 3 04-17-2013 09:35 PM
Auto copy files on import no working? Nathan W. Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-31-2009 09:45 AM
midi auto copy tomdiek Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-27-2009 01:26 AM
Forgot to check 'auto copy files on import' what now? jahtao Post - Surround - Video 7 05-13-2008 02:34 PM
Automatically copy files on Import (preference) jimlongo Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-10-2003 02:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com