Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2010, 08:57 PM
Jabberock Jabberock is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Kansas City
Posts: 1
Default - 9093 & -9129 Errors, Pro Tools LE 8.03

I see this is a common problem, I have tried everything in the troubleshooting. My pro tools runs just fine on my toshiba laptop, but on my new desktop, these errors are a constant problem, to the point I can't record more than about 45 seconds.

My new computer is a Dell Inspiron 560, Intel Duo Core processor E7500, 2.94 Ghz. I use the MBox 2 mini, and am running windows 7 64 bit OS. I have 8 MB of RAM, and have 78% of the storage memory available.

I have upgraded to pro tools 8.03, have the correct drivers installed, I have also tried the following to no avail:

-followed all the optimization instructions
-manually turned off 1 processor, before loading pro tools

I normally run the buffer at 512 samples, but I began receiving the -9093 error, saying I should increase the buffer. I increased to 1024, and still receive the error.

If I increase to 2048, it records slightly longer, but the gives me the -9129 error, saying the computer can't function and I should decrease the buffer.

I'm really lost, my laptop is a much slower machine, and doesnt have the continual trouble that this is causing. Any help would be appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2010, 10:22 AM
sw rec sw rec is online now
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 6,387
Default Re: - 9093 & -9129 Errors, Pro Tools LE 8.03

What are you using for a dedicated audio drive? Please post a Sandra report.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stinkin' DAE errors 9093, 9129 on playback in Pro Tools LE 8 lmeney 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-26-2010 09:10 AM
(-9129) and (-9093) errors no more! ANTDEM 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-17-2006 11:11 PM
Errors 9093 and 9129 almendra 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-30-2005 01:23 AM
Errors 9129 & 9093 sydstyle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-23-2005 12:45 PM
Errors - 9129 and -9093 with PT 5.0.1 LE bilbob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-18-2001 04:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com