Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2010, 09:51 AM
Actionmusic Actionmusic is online now
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Londinium
Posts: 351
Default VI Drum Sampler with Drag An Drop?

Is there something like Battery where I can drag and drop sounds from Workspace or PT tracks onto pads? Structure can do this but anything else?
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2010, 10:10 AM
Mason00 Mason00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Toronto
Posts: 645
Default Re: VI Drum Sampler with Drag An Drop?

Transfuser
__________________
(PT12.4- Win7Pro - mboxpro3 -Axiom25- Maschine)

Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2010, 12:39 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: VI Drum Sampler with Drag An Drop?

Transfuser or Guru.

filosofem
Reply With Quote
  #4  
Old 02-02-2010, 01:20 PM
Actionmusic Actionmusic is online now
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Londinium
Posts: 351
Default Re: VI Drum Sampler with Drag An Drop?

thanks guys - btw is the Guru drag and drop just from it's own browser or from tracks in PT (just to clarify)
Reply With Quote
  #5  
Old 02-02-2010, 03:20 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: VI Drum Sampler with Drag An Drop?

That I could not tell you, try the demo. Transfuser can do both.

filosofem
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sampler with drag and drop capability ? micline 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-11-2008 12:05 PM
can´t drag /drag and drop from DigiBase in 7 jofromabove 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-28-2005 08:04 AM
RTAS sampler with drag/drop of regions? fredrick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-01-2005 12:29 PM
Drag and drop HD-TDM Sampler??? PBJ Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-01-2004 05:46 PM
Sampler plugin with Drag & Drop from edit window?? goldn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-07-2003 04:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com