Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2013, 02:24 PM
EricWillhelm EricWillhelm is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Charlotte NC
Posts: 617
Default ADC and bounces

Okay, so…you've got a session with some CPU-sucking plugs that require the maximum ADC setting. You bounce it down, and now you've got a file with the beginning truncated off and some extra silence at the end.

So, even with ADC, we STILL have to worry about this?

And this is 10.3.7. Does 11 fix this issue with offline bounce?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-19-2013, 03:06 PM
EricWillhelm EricWillhelm is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Charlotte NC
Posts: 617
Default Re: ADC and bounces

Ah, I figured it out. My bad. Plug was SO hoggy that it was using beyond the means of MAXIMUM.

Though this begs the question…does there HAVE to be a MAXIMUM..and one that is below the potential use of certain plugs?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2013, 04:26 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,870
Default Re: ADC and bounces

If the latency hog is on the master track, feel free to disable ADC on the master track.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 12-20-2013, 09:44 AM
Raoul23 Raoul23 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: UK
Posts: 3,062
Default Re: ADC and bounces

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
If the latency hog is on the master track, feel free to disable ADC on the master track.
How'd you do that Albee ?
__________________
Raoul Crane
www.blaze-studios.co.uk

PT 10.3.10 HD Accel 6, Mac Pro 5.1 12 Core 3.46hz Dual Boot Lion 10.7.5 and Maverick 10.9.5 32GB Ram Magma PE6R4i Chassis
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11.0.2 TC/E - odd bounces talkingbooks Pro Tools 11 14 05-07-2014 09:05 AM
Schedule Bounces Andrew Bob Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 06-24-2009 04:58 AM
7.3 on 10.4.9 bounces once, then nothing DjA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-18-2007 07:53 AM
5.1 bounces PPRECS Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-07-2007 01:14 AM
PTF bounces lanhet Digidesign Hardware & Software 4 04-30-2001 10:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com