Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-30-2006, 01:10 PM
philippebruno philippebruno is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 46
Default keyboard shortcuts not working

hello...

I was just in the middle on a work & tried to use Alt + A to see my entire session & it didn't worked
so I did a Command + A to select the largest region I had & tried the Alt + F shortcut, same problem, no reaction...

any idea what could be the problem ?

thx in advance
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard shortcuts not working with new iMac Undertones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 06-16-2015 02:34 PM
Some keyboard shortcuts not working in PT10 yop22 Windows 1 01-29-2012 09:11 AM
Keyboard Shortcuts Not Working! richeymcc macOS 5 05-16-2011 03:11 PM
Keyboard shortcuts not working estudiomickael Pro Tools M-Powered (Win) 3 09-15-2009 03:05 PM
mac custom keyboard shortcuts not working FilterDecay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-13-2009 12:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com