Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-19-2003, 06:37 PM
ajderrick ajderrick is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: nashville, tn, usa
Posts: 68
Default 6.0.1 Demo session won\'t run

Wow!

I can't get the demo session that came on the LE 6.0.1
disk to run. It crashes PT every time...

I can , however, create a session & run it just fine...

anyone run into this?

i'm at 10.2.5...downloaded new core drivers - no help
__________________
AJ Derrick
Phase Concepts Productions
Nashville, Tennessee

G4 933mhz, 768ram
80g FW
Digi 001 / PTLE 5.2.1cs1/ 6.01
DP3 / DP4
MOTU Fastlane
Ableton Live
PeakLE
Various synths / gtrs / amps
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Demo Session DHL Pro Tools 10 2 12-20-2012 08:32 PM
Demo Session probetools Pro Tools 9 0 03-28-2011 07:36 AM
Demo session/demo template PT8 fridrikur Pro Tools M-Powered (Win) 0 02-15-2010 05:27 AM
where is the demo session? fridrikur Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-26-2009 12:49 PM
the Demo Session Icaros Digidesign Hardware & Software 1 05-27-2001 12:15 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com