Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Carbon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2024, 04:05 AM
dominicperry dominicperry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: UK
Posts: 917
Default Any Sonoma + Carbon users?

Given the news of some users receiving forced Sonoma updates, are there any Carbon users here who are deliberately or accidentally using Sonoma? And if so, does it work ok?
P.S. I don’t want to discuss the Sonoma update problem here or other Pro Tools / Sonoma issues - they are all covered by the Sonoma threads in the MacOS sub-forum. Just - do you have Carbon and Sonoma and does it work?

Dominic
__________________
MacBookPro M1Max 16" 10/32 64GB 2TB, Ventura 13.6.6, Pro Tools 2023.12.1, Carbon.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2024, 11:16 PM
boomspot boomspot is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: San Francisco
Posts: 54
Default Re: Any Sonoma + Carbon users?

No issues on latest Sonoma update.
__________________
Pro Tools Carbon, Apple Studio M2 Max.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2024, 03:05 AM
dominicperry dominicperry is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: UK
Posts: 917
Default Re: Any Sonoma + Carbon users?

Thanks. One person is better than none!

Avid's own page on this says that there are problems with Carbon.

https://avidtech.my.salesforce-sites...a-Known-Issues

Interestingly, a lot of Pro Tools problems seem to be getting fixed by subsequent versions of MacOS. I don't know whether this shows that Apple has made mistakes, or if it shows that Avid is slow to make changes.

Either way, glad that it's working for you. It would be useful if Avid specified the problems in more detail and the conditions under which they occur.

Dominic
__________________
MacBookPro M1Max 16" 10/32 64GB 2TB, Ventura 13.6.6, Pro Tools 2023.12.1, Carbon.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-31-2024, 08:21 AM
tomaspal tomaspal is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Los Angeles, CA
Posts: 26
Default Re: Any Sonoma + Carbon users?

I haven't had any issues.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Carbon a good choice for multiple users using multiple DAWs in a studio? Gadgetbox Pro Tools | Carbon 7 08-14-2023 06:50 AM
Carbon Users - What OS are you on? GroovnD313 Pro Tools | Carbon 23 03-29-2022 06:08 PM
Any 192khz Carbon Users? tekn0 Pro Tools | Carbon 8 01-13-2022 04:57 PM
Any Carbon users who were using UAD Apollo before? Oblivion777 Pro Tools | Carbon 72 04-03-2021 03:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com