Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2023, 04:17 PM
rtm's Avatar
rtm rtm is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL U.S.A.
Posts: 119
Default My HDX system can't see my Avid HD I/O interfaces.

My HDX system can't see my Avid HD I/O interfaces.
I ran Digitest today and it reported the error: DSI error -1175. I do not believe I changed any settings during the test but can not rule out. There are no options in the playback engine drop-down list just Windows Audio Device.
Input Device Drop Down options are Microphone HghDfntnAdDvc no card or interface.

Any suggestions are appreciated.
__________________
ORyan Productions/Studio X23/WuLi Records
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2023, 08:58 AM
rtm's Avatar
rtm rtm is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL U.S.A.
Posts: 119
Default Re: My HDX system can't see my Avid HD I/O interfaces.

Bump. I figured it out. Nevermind
__________________
ORyan Productions/Studio X23/WuLi Records
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2023, 11:17 AM
nsureit nsureit is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: USA
Posts: 216
Default Re: My HDX system can't see my Avid HD I/O interfaces.

Quote:
Originally Posted by rtm View Post
Bump. I figured it out. Nevermind
Share the solution.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-18-2023, 06:46 AM
rtm's Avatar
rtm rtm is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Chicago,IL U.S.A.
Posts: 119
Default Re: My HDX system can't see my Avid HD I/O interfaces.

I synchronized and reactivated PT products in iLok and rebooted. I'm a bit embarrassed.
__________________
ORyan Productions/Studio X23/WuLi Records
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: AVID 96, 96i, and 192 interfaces fullstack Buy & Sell 0 10-18-2020 04:11 PM
Traditional Avid interfaces vs 3rd party interfaces aftermid Pro Tools 10 9 10-24-2012 01:12 PM
Can I use two interfaces with one system? dvallus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-06-2009 10:41 AM
How many mix farm cards & Interfaces could a system have? Treble Hum General Discussion 2 02-16-2001 02:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com