Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2014, 01:42 PM
Audioartist Audioartist is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm
Posts: 345
Default How to activate track input monitor on artist mix/control

Anyone knows?
__________________
D-control ES 32 - Venue Profile 48x24 - S3L-X - Yamaha DM2000 - Artist mix and control - HD7 accel - HDX2 / Magma EB3T
HD native thunderbolt
PT10HD 10.3.8. - PT11HD 11.3.2
2xHD madi - 2xHD omni -
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2023, 07:34 AM
Ru_C Ru_C is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: London + Bedford, UK
Posts: 1,008
Default Re: How to activate track input monitor on artist mix/control

2014 called & they need questions answered


I just picked up an Artist Control, & can't see an easy way to put tracks into input mode...only record.

Did it get added to Eucon?
__________________
A Rig: (Studio) I7-7700k Hackintosh - OSX 10.15.7, PT Ultimate2023.6 Native PCI-e Card, AVID I/O16 Analog i/o x2, 40 fader D-Command ES

B Rig: (Home/Office). M1 Mac Studio - 64gb ram - OSX 12.7.1, PT Ultimate2023.6, HD Native Thunderbolt, Omni, Avid Artist Control

http://www.lostboysstudio.com
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2023, 08:03 AM
tope d's Avatar
tope d tope d is offline
Avid
 
Join Date: Jul 2015
Location: Worldwide
Posts: 510
Default Re: How to activate track input monitor on artist mix/control

Not sure if this answers your question, but you can check page 47 of https://resources.avid.com/SupportFi...s_v2022.12.pdf
__________________
-Tope

To create a support case with Avid Support, go to https://www.avid.com/learn-and-suppo...-music-support

www.topedomingo.com
Reply With Quote
  #4  
Old 12-21-2023, 08:42 AM
Ru_C Ru_C is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: London + Bedford, UK
Posts: 1,008
Default Re: How to activate track input monitor on artist mix/control

Quote:
Originally Posted by tope d View Post
Not sure if this answers your question, but you can check page 47 of https://resources.avid.com/SupportFi...s_v2022.12.pdf
Lovely, thank you. Out of curiosity, do any of the current Eucon control surfaces have a dedicated input monitor button, like my D-Command does?
__________________
A Rig: (Studio) I7-7700k Hackintosh - OSX 10.15.7, PT Ultimate2023.6 Native PCI-e Card, AVID I/O16 Analog i/o x2, 40 fader D-Command ES

B Rig: (Home/Office). M1 Mac Studio - 64gb ram - OSX 12.7.1, PT Ultimate2023.6, HD Native Thunderbolt, Omni, Avid Artist Control

http://www.lostboysstudio.com
Reply With Quote
  #5  
Old 12-22-2023, 03:28 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 4,587
Default Re: How to activate track input monitor on artist mix/control

See this for an update to this feature: https://resources.avid.com/SupportFi...ol_v2023.6.pdf

Only the S4 and S6 can have dedicated I/P Mon buttons, the other EUCON surfaces Us the Rec key.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Artist Control Monitor/Ctrl Room Volume Knob HowlingWolfStudio Artist Series 1 04-15-2014 11:10 PM
Anyway to get visual feedback for the Monitor/Control Room level on the Artist Contro Focuret Artist Series 0 11-19-2012 11:46 AM
Track select problems with Artist Control Swurveman Artist Series 1 05-18-2012 09:41 AM
Artist transport as monitor control riddim eric Artist Series 3 12-09-2011 03:01 PM
audio input tracks sent to one aux track - how do i monitor JUST the aux input track? awhile 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-17-2010 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com