Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2013, 04:17 PM
jkuehlin jkuehlin is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Florence, SC
Posts: 20
Default Is there a key command to deselect all tracks?

I'm new to this program. Just started using PT 10 HD. If you have all channels in mixer selected, how do you de-select or un-select them.

I figured out you can de-select a range of tracks by clicking on an unselected one. But what if there's no un-selected track to click on?

I've been creating a new track just to de-select all the others. Can someone tell me if there's a better way to do this?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2013, 05:13 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,330
Default Re: Is there a key command to deselect all tracks?

Alt-click on any selected track
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to deselect tracks. About to pull out my hair! Aten Pro Tools TDM Systems (Win) 1 12-01-2007 06:26 AM
Problem-Can't Deselect Bypass? Armando Virtual Instruments 2 10-16-2007 03:23 PM
How to deselect new tracks henrikas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2007 07:23 AM
deselect reigon from Keyboard Xplosvebob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-03-2002 12:11 AM
deselect reigon from Keyboard Xplosvebob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-02-2002 10:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com