Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2010, 04:47 PM
DeyBwah DeyBwah is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Los Angeles, CA
Posts: 560
Default Pace Register Error during reboot after fresh install of PT 8

As the title describes..

I'm having this weird error after PT installs and I reboot.

http://rapidshare.com/files/363427474/ss4.jpg.html

Has anyone come across this? This happened a few weeks ago and I ended up still getting PT to run so I figured it's not that big of a deal.. but I have a feeling it may have something to do with my ASIO drivers not working in Reaper so I'm starting a thread.

If anyone has encountered this or knows anything about it or even has some hypothesis' I'm all ears!
__________________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
-Albert Einstein

Windows 7 - Reaper 3 - Lynx Aurora 16 - RME HDSPe AES - DigiMax FS - Eureka - Axiom Pro - Yamaha HS80Ms + HS10W Sub
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2010, 05:23 PM
DeyBwah DeyBwah is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: Los Angeles, CA
Posts: 560
Default Re: Pace Register Error during reboot after fresh install of PT 8

Here's a solution to that weird error...

http://helpdeskgeek.com/how-to/micro...opped-working/
__________________
"One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
-Albert Einstein

Windows 7 - Reaper 3 - Lynx Aurora 16 - RME HDSPe AES - DigiMax FS - Eureka - Axiom Pro - Yamaha HS80Ms + HS10W Sub
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error when launching Pro Tools 11 after fresh install Syrcular macOS 14 01-26-2014 01:54 AM
Elastic Audio plugin Error msg on fresh install of PT 11 Windows Justin1524 Pro Tools 11 8 10-17-2013 12:05 PM
Pace Register Error 3 PT 8 a100man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 31 01-30-2011 02:24 PM
Microsoft Register Server error on WIN 7 install Gchord Pro Tools SE and Essential (Win) 3 01-12-2011 04:33 PM
TPkd error & pace error trying to install that too rost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 05-04-2008 05:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com