Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-20-2019, 09:25 AM
Sparky1 Sparky1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Saskatoon, SK, Canada
Posts: 895
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Quote:
Originally Posted by Rich Breen View Post
I use it all the time for lyrics in the timeline.
Now that's another great idea...



Sparky
Reply With Quote
  #12  
Old 02-21-2019, 10:50 AM
capt kirk capt kirk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: vancouver
Posts: 598
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

The best/easiest idea is this

Have a 'note' track ALONG with the automation / panning, etc which you can write things along the entire timeline of a track and its NESTED when you dont want it!!!!!!!, either globally or individually......SUPER easy....AND have one right at the top for overall stuff..........just an empty note track......PLEEEASE....youre welcome
__________________
www.kfaudio.ca
Reply With Quote
  #13  
Old 02-21-2019, 11:38 AM
capt kirk capt kirk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: vancouver
Posts: 598
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Itd be just a 'lane that you select....
__________________
www.kfaudio.ca
Reply With Quote
  #14  
Old 02-21-2019, 01:13 PM
capt kirk capt kirk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: vancouver
Posts: 598
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Hey Sparky! youre in Saskatoon!!! i grew up there!!! long ago!
__________________
www.kfaudio.ca
Reply With Quote
  #15  
Old 04-30-2020, 12:06 PM
cqd cqd is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 229
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

I'm just going to bump this because I was just googling it..

Really, a little notes/notepad window you could have floating would be good..
Reply With Quote
  #16  
Old 04-30-2020, 03:55 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is online now
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 7,154
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Windows has Sticky Notes built in. At the moment you can't keep them on top of any window, but you can pin them to the Taskbar.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
SonoBus
Source-Connect: brucehayward
Options for Remote Direction
Reply With Quote
  #17  
Old 11-12-2023, 05:33 PM
Coconut_Head Coconut_Head is offline
Member
 
Join Date: Aug 2023
Location: Nashville
Posts: 24
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Any progress made towards this idea?
I swear I saw that this was a feature in a recent PT update, but I'm looking again now and see nothing. Maybe it was a dream?

What I'm looking for is OP's idea of a floating notes window (ideally multiple), but if that doesn't exist, then one that could make notes specific to a playlist and then link itself so that it moves with the playlist.


Quote:
Originally Posted by SomeOtherGuy View Post
Thanks. Snapshot is good for capturing outboard gear settings with a pic, but tough to get anything that points to specific clips in the edit window.

This is pretty close:

http://www.protoolsisawesome.com/?p=628
Do you have a new link for that? I clicked on it and the page wouldn't load. I typed it into Google and couldn't find it. This is the one that OP posted a screenshot of, right??
Reply With Quote
  #18  
Old 11-12-2023, 05:51 PM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,178
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Use track markers now. There is "note" space. You can put them on clips (as clips are in tracks)
__________________
Pro Tools Ult 2024.3.1, HDX 2, MTRX/SPQ, RME BBF Pro + MADIface ProS1 x 2, Fire Max11 x 2, Dock, iPad Air5 Mac Mini 14,12, 12 core, macOS 13.6.6RAM 32GB, SSD 4TB, GPU 19 coreQNAP TVS-872XT 148TB TB3
Reply With Quote
  #19  
Old 11-12-2023, 06:06 PM
Coconut_Head Coconut_Head is offline
Member
 
Join Date: Aug 2023
Location: Nashville
Posts: 24
Default Re: Post-It notes for Pro Tools?

Quote:
Originally Posted by BScout View Post
Use track markers now. There is "note" space. You can put them on clips (as clips are in tracks)
Was that implemented in the last update? That may be what I was remembering, but I didn't bother to read the Markers release notes because I thought I remembered a separate Notes thing. Either way, thank you! I'll look into that more right now
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi notes deleting when editing and writing in notes SeventhSounding MIDI 5 01-14-2018 02:34 AM
Will Pro Tools Express Transpose notes like the regular Pro Tools? bbbbbbb40 Pro Tools Express on Windows 0 12-16-2014 05:25 PM
Dropped notes, sustain problems, random notes Gamling MIDI 4 02-10-2014 07:09 PM
Recording Midi notes and keeping existing notes during record Sherbert99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-15-2008 09:40 AM
Why are midi notes so small in notes view Gothboy MIDI 1 05-27-2008 06:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com